Ιστορία

 

Η ιστορία του ονόματος ΜΠΑΡΛΑ στην επαγγελματική ψύξη, ξεκινάει από το 1958 ,όταν ο αειμνιστός Πατέρας μου , Ηλίας Μπάρλας άρχισε τα πρώτα του βήματα στην κατασκευή και επισκευή των επαγγελματικών ψυγείων.

Το προσωπικό μου επαγγελματικό ξεκίνημα στο συγκεκριμένο επάγγελμα ξεκίνησε το 1990 και αρχικά για 3 χρόνια ήμουν βοηθός τεχνίτη ψυκτικού στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΜΠΑΡΛΑ ΟΕ

Το 1993 μπήκα ως συναίτερος στην συγκεκριμένη επιχείρηση κατασκευής και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, όπου και αποχώρησα τον Δεκέμβριο του 2011.

Αμέσως μετά το 2012 και το 2013 εργάστηκα ως τεχνίτης ψυκτικός στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Σικάγο του Ιλλινόις. Εκεί αποκόμισα μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, πάντα πάνω σε επισκευή επαγγελματικών ψυγείων και επίσης σε παγομηχανες. Επίσης παρακολούθησα και κάποια επαγγελματικά σεμινάρια πάνω σε βλάβες παγομηχανών, από τα οποία απόκτησα διαπίστευση.

Εκτός από την συνεχής ενημέρωση με την επίσκεψη μου σε εκθέσεις του κλάδου στην Ελλάδα ( όπως είναι η Climatherm και η Horeca ), έχω επισκευτεί διεθνής εκθέσεις του κλάδου στο εξωτερικό ( όπως είναι η National Restaurant Association ,Hotel-Motel Show στο Σικάγο, η Expo Tour στο Μιλάνο , η IKK στο Αννόβερο και η AHR στο Σικάγο )

Αυτή την στιγμή έχω την δική μου ατομική εταιρία με την επωνυμία Δημήτριος Ηλ. Μπάρλας και δραστηριοποιούμαι στην επισκευή παντός τύπου επαγγελματικού ψυγείου και επίσης στην επισκευή παγομηχανών.
Έχω ήδη δημιουργήσει ένα πλήρες ικανοποιημένο πελατολόγιο στην μαζική εστίαση όπου και δραστηριοποιούμαι.

Ηλίας Μπάρλας στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εν έτη 1958
Ηλίας Μπάρλας στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εν έτη 19581
Κατασκευή επαγγελματικού ψυγείου εν ετη 1990
Κατασκευή επαγγελματικού ψυγείου εν ετη 19902
Barlas Refrigeration3